konyvkereso

Könyvkereső


Részletes keresés

BelépésÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)


A KÖNYVHALOM Kft. értékesítései és szállításai az ÁSZF-ben meghatározott feltételekkel történnek, amelyek legkésőbb a vevő regisztrációját követő megrendelésével a vevő által elfogadottnak minősülnek. Vevő a regisztrációt követően bármely termék megrendelésével elismeri, hogy az ÁSZF rendelkezéseit ismeri, azokat tudomásul veszi és elfogadja. Jelen ÁSZF a regisztrációt követően szerződéses viszonynak felel meg a KÖNYVHALOM Kft. és vevő közt.

A KÖNYVHALOM Kft. tevékenysége során telephelyén, valamint kiszállítás esetén a szállítási címen azonnali készpénzfizetés ellenében értékesíti termékeit. A KÖNYVHALOM Kft. a telephelyén történő áruátvétel esetén bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosít.

Regisztrációjával vevő hozzájárul ahhoz, hogy személyes és céges adatait a KÖNYVHALOM Kft. felhasználja és kezelje, illetőleg azokat a nyilvántartásaiban tárolja, de harmadik félnek nem továbbíthatja. Regisztráció során vevő köteles valós adatokat megadni, illetőleg köteles saját adatait használni, más adataival való visszaélés esetén a KÖNYVHALOM Kft. jelen ÁSZF alapján jogot nyer a jogsértő személyazonosságának megállapításához az eljáró hatóságok felé bármilyen adattartalom kiadására.

Vevő elfogadja, hogy a KÖNYVHALOM Kft. a részére postai vagy elektronikus úton reklám és marketing ajánlatokat küldjön, ám jogosult jelen ÁSZF alapján bármikor visszavonni ezt írásban.

Vevő tudomásul veszi, hogy a KÖNYVHALOM Kft. felé interneten (www.konyvhalom.hu) keresztül kizárólag a KÖNYVHALOM Kft. általi regisztrációját követően adhatja le megrendelését. A vevő által elektronikus úton leadott megrendelése esetén a KÖNYVHALOM Kft. elektronikus úton azonnali visszaigazolást küld. Vevő elektronikus úton leadott megrendelése önmagában nem keletkeztet teljesítési kötelezettséget a KÖNYVHALOM Kft. részéről, a KÖNYVHALOM Kft. esetleges készlethiány, vagy más hátráltató ok miatt jogosult a rendelés részben, vagy teljes mértékben történő lemondására.

A vevő ismeri és elfogadja az interneten történő vásárlás kockázatait, amelyre tekintettel internetes vásárlás esetén a KÖNYVHALOM Kft-t nem terheli felelősség (mint például: az internetes hálózat működési hibája; a vásárlás folyamatában alkalmazott bármely szoftver nem megfelelő működése).

Vevő a megrendelés során kérheti az áru postai utánvétellel történő kiszállítását. Ennek díjtételét a megrendeléskor a program automatikusan hozzászámolja a rendelés összegéhez. A szállítási díj a posta mindenkori megadott díja szerint kerül kiszámításra, s csak belföldre történő szállításra vonatkozik. A megrendelt áru szállítása a vevő megrendelésében megadott címre történik. Az áru átvételéről a vevő köteles a saját felelősségére gondoskodni. A KÖNYVHALOM Kft. vállalja, hogy a vevő adott napon leadott megrendelésében szereplő árucikkeket 24-48 órán belül postai utánvétellel feladja.
Áruátvételkor a vevő köteles meggyőződni az áru mennyiségi, minőségi meglétéről, illetve a csomagolás épségéről és ezt tényt az átvételi okmányon aláírásával igazolja.

A számlázás az érvényben lévő árlista alapján, az esetleges kedvezmények figyelembevételével történik. A KÖNYVHALOM Kft. az árváltoztatás jogát fenntartja, de folyamatban lévő megrendeléseknél árváltoztatási joga nincs.

Vevő jogosult az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül, az átvett áru hiánytalan és hibátlan állapotban, sértetlen, eredeti csomagolásban történő visszaszolgáltatása mellett a vásárlástól elállni. Ilyen esetben vevő köteles a KÖNYVHALOM Kft. által kiállított számla vevői példányát is az áruval együtt visszaküldeni, ezen számla sorszámát köteles vevő a csomagoláson jól látható helyen írásban megjelölni. Ennek hiányában a KÖNYVHALOM Kft. jogosult a csomag átvételét megtagadni. A visszaszolgáltatás költségei a vevőt terhelik, postai díjjal terhelt visszaküldött csomagokat a KÖNYVHALOM Kft. nem vesz át.

Jelen szerződéses jogviszonyban a magyar jog szabályai, elsődlegesen a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Kormányrendelet rendelkezései az irányadóak.

A KÖNYVHALOM Kft. fenntartja jogát az ÁSZF esetleges módosítására.

Címkék: könyv, antikvárium, könyvhalom, könyvhalom kft, általános szerződési feltételek
 

Kosár

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Termékeinkből

1 880 FtKönyv kereső